1 / 5
EASY FILLING
VAN CHAOS NAAR RECEPT IN 4 STAPPEN....
2 / 5
VERWERKEN VAN MEERDERE RECEPTEN
(BATCH) ALS ZIJNDE ÉÉN RECEPT
3 / 5
LAGE INVESTERING, RENDEERT AL
VANAF 50 RECEPTREGELS PER DAG
4 / 5
ALLE HANDELINGEN WORDEN GECONTROLEERD!
VEILIG EN TOCH SNEL
5 / 5
EFFICIËNT, VOORDELIG EN..
EENVOUDIG!
 
  • Farma Sort logo
  • AANSCHAF VANAF €13.000,-
    JAARLIJKS LIC. + SERVICE €2.150,-
    Farma Sort logo
Auto Filling Light
Voor de systemen Roto Filling en Speed Filling heeft Farma Sort in eigen huis de Auto Filling software ontwikkeld. Deze software heeft zich al jarenlang bewezen in het aansturen van sorteer processen. Speciaal voor Easy Filling is er nu ook een voordelige Light variant van deze software beschikbaar. Het Auto Filling Light software pakket is standaard toegerust om het proces rondom Easy Filling aan te sturen. Naast deze functionaliteit zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden welke hierna beschreven zijn:
Bestel module
Auto Filling plaats automatisch bestellingen bij de groothandel voor geneesmiddelen welke nodig zijn voor het Easy Filling proces. Alle Central Filling bestanden worden vanuit uw AIS naar Easy Filling gestuurd waarbij de te bestellen geneesmiddelen gebundeld worden. Op instelbare tijdstippen worden de bestellingen één of meerdere malen per dag naar de groothandel verstuurd. De bestel module kan de bestelling opsplitsen in meerdere bestellingen zodat voorraad- en receptbestellingen van elkaar gescheiden worden. Met behulp van de bijgeleverde manager software worden lopende bestellingen inzichtelijk en is het mogelijk om terug te zien wat en wanneer er besteld is. De bestelmodule module is bij de standaard configuratie inbegrepen.
Voorraad module
Voor eigen gebruik kan de Auto Filling software de voorraad beheren. Waarbij de voorraad automatisch wordt afgeboekt. Als de voorraad onder bestel niveau komt wordt deze automatisch bijbesteld. Auto Filling maakt gebruik van dynamisch voorraadbeheer waarbij het niet nodig is om de medicijnen in alfabetisch volgorde op te slaan. U kiest een passende locatie uit en de software onthoud voor u waar de medicijnen liggen. Het aanvullen van de voorraad gebeurd op een unieke wijze. Met behulp van een draadloze scanner kunt u de barcode van een willekeurig medicijn scannen en geeft de scanner aan waar en hoeveel er op voorraad ligt. Met dezelfde draadloze scanner kan ten alle tijden op eenvoudige wijze een voorraad positie worden gecontroleerd. Voor het verzamelen van de orders kunt u een lijst uitprinten waarbij de voorraad positie in oplopende volgorde wordt weergegeven. Door de middelen conform de picklijst in oplopende volgorde te verzamelen, hoeft u maar eenmaal langs de voorraad te lopen. Dit bevorderd de efficiency aanzienlijk. Met behulp van de bijgeleverde manager software wordt de voorraad inzichtelijk gemaakt.
Track & Trace koppeling
Door gebruikt te maken van een koppeling met Track & Trace software is het mogelijk om de status van een recept door te geven aan uw Track & Trace systeem. Hierdoor is in het Track & Trace systeem ten alle tijden zichtbaar wat de status van een recept is. Zodra een recept gereed is wordt dit automatisch aan het Track & Trace systeem doorgegeven en kan deze eventueel een bijbehorende afhaallocatie terugkoppelen. Op deze manier is zonder extra handeling het recept meteen in het Track & Trace systeem ingeboekt. Met deze functionaliteit is de logistiek van uw apotheek van begin tot eind geautomatiseerd.
Heeft u naast de hierboven beschreven opties zelf nog ideeën laat het ons dan weten. Omdat de Auto Filling software in eigen huis is ontwikkeld en geschreven zijn wij uiterst flexibel om aan uw eisen te voldoen!